daPupa: tradicionalne sladice, ki navdušijo
Se tudi vam kdaj zgodi, da vas vonj po sveže pečenem pecivu popelje v točno določen trenutek v brezskrbno otroštvo, v toplo in dišečo nonino domačo kuhinjo? To je tisti občutek, ki ga Tina želi ustvariti s sladkimi dobrotami daPupa.
Njeni začetki segajo vse do počitnic in praznikov, ki jih je preživela pri noni in ji kot deklič z veseljem pomagala pri kuharskih kreacijah. Pri noni je bila miza vedno polna dobrot, po hiši pa je vedno dišalo po domačnosti. Svojo dekliško ustvarjalnost je z odraščanjem zamenjala za hiter življenjski slog in ostale obveznosti vse dokler se je nekega večera, med prebiranjem receptov, odločila in zamesila prvo testo. V trenutku se je znašla v nonini topli kuhinji polni okusov, prevzel jo je občutek domačnosti in sreče, na ustih pa se ji je narisal nasmeh. Takoj je vedela, da je ustvarjanje sladic tisto, kar si želi in v čemer resnično uživa.
Zadala si je cilj, da svojo kreativnost, željo po ohranjanju tradicije, domačem občutku in sreči združi in poveže v sladice daPupa in tako vsakomur, ki poskusi njene sladice, prikliče nasmeh na obraz. Tako so nastali so prvi kobariški štruklji da Pupa po družinskem receptu, ki na tržišče prinašajo novost, drugačnost, popestritev ponudbe in svežino okusov. Štruklji so narejeni ročno in na tradicionalen način, ohranjajo lokalno avtentičnost in kulinarično pestrost slovenskih regij, poleg vsega prepričajo tudi najbolj zahtevnega jedca. Začela je s kobariškimi štruklji, ima pa še ogromno sladkih idej, s katerimi bo kmalu navdušila.