Pivovarna Nekrep: varjenje butičnih, sezonskih, Premium ter “limited edition” piv
Strast do piva je pri Nejcu prisotna, kot sam pravi, že v genih. Stara mama Viktorija Nekrep je namreč varila svoje pivo že med leti 1950–1960, zato ni čudno , da se je njegovo zanimanje za to žlahtno mehurčkasto pijačo pojavilo že zelo zgodaj. Že kot petletnik je rad srebnil peno piva z roba očetovega kozarca pri kosilu, kasneje pa ukradel še kakšen požirek.
V zadnjih desetih letih je imel kot mornar, delavec na luksuznih križarkah in popotnik priložnost obiskati številne kraje sveta. Tako je spoznal različne kulture, navade ter navdušujoče ljudi, ob tem pa pridobil tudi pomembna znanja s področja varjenja piv. Njegova pozornost, obogatena z izkušnjami iz mnogih, včasih tudi neverjetnih dogodivščin in okušanjem najboljših piv sveta, je danes osredotočena v razvoj okusov, ki izhajajo iz nepozabnih doživetij ter združujejo znanja in izkušnje priznanih pivovarskih praks v unikaten zvarek, ob katerem lahko skoraj občutiš delček tega širnega sveta.
V svoje pivo vlaga strast do eksperimentiranja z različnimi žiti, tipi ječmena, hmelja ter naravnimi dodatki začimb in zelišč. Usmerjen v butičnost, ne strmi k masovni pridelavi, temveč h kvaliteti ter izdelavi posebnih, sezonskih, Premium ter “limited edition” piv. Nudi tudi varjenje, ki je prilagojeno posebnim željam kupcev, ki si želijo poizkusiti nekaj unikatnega, narejenega tudi čisto samo za njihov okus. Zagovarja združevanje ljudi, kateremu bo namenjena mala pivnica, ki je planirana v drugem letu obratovanja Pivovarne Nekrep. Za kupce brez časa pa bo poskrbljeno z dostavo piva ter degustacijskih paketov na dom.
Na zdravje s Pivovarno Nekrep!