Dostopnost spletišča   Ctrl + U

Bljižnjice s tipkovnico

 • Ctrl+U Prikaže možnosti dostopnosti
 • Ctrl+Alt+K Prikaže kazalo strani
 • Ctrl+Alt+V Skoči na glavno vsebino
 • Ctrl+Alt+S Prikaže kontaktni obrazec
 • Ctrl+Alt+N Prikaže prijavni obrazec za novice
 • Ctrl+Alt+D Vrne se na domačo stran
 • Esc Zapre pojavno okno / meni
 • Tab Premakne fokus na naslednji element
 • Shift+Tab Premakne fokus na prejšnji element
 • Enter Potrdi/klikne fokusiran element
 • Preslednica Označi/odznači potrditveno polje

CINEMA razpis – »POP-UP IZLOŽBE«

 • 21. 4. 2022

Vabimo vas k aktivnosti za revitalizacijo mesta Kamnik, pod imenom »POP-UP IZLOŽBE«. Za dobo enega meseca bomo opremili izložbe praznih prostorov v Kamniškem središču, v katerih se boste podjetniki lahko predstavili.

V petih izložbah se bo v mesecu septembru predstavilo pet podjetnikov, predstavitev izložb pa bo oblikovalo pet izbranih oblikovalcev.

Z oživljanjem izložb in povezovanjem podjetnikov in oblikovalcev želimo meščane opozoriti na potencial, ki ga ima slikovito zgodovinsko mestno središče Kamnika, predvsem pa spodbuditi lastnike prostorov k tesnejšemu sodelovanju z lokalno skupnostjo in oživitvi praznih prostorov. Aktivnost hkrati predstavlja pomemben poligon za testiranje orodij, ki smo jih razvili v okviru projekta CINEMA ter edinstveno priložnost za promocijo podjetnikov, saj septembra načrtujemo številne medijske aktivnosti, kot so otvoritveni dogodek, objava podjetniških zgodb, sporočilo za medije itd.

Prijavijo se lahko uveljavljena oz. zagonska podjetja, ki so del kamniške podjetniške skupnosti oz. so svojo pot pričela v Kamniku ter hkrati tudi zadruge, ne-profitne organizacije, posamezniki in podjetja s področja celotne EU.

Strokovna komisija bo potrdila pet podjetij glede na vrstni red prijav. Strokovno komisijo bodo sestavljali predstavnik Regionalne razvojne agencije Ljubljanske urbane regije/RRA LUR (naročnik), Turizem Kamnik in Zadruge KIKštarter (izvajalec).

Izbrana podjetja oziroma predstavniki le-teh ne smejo biti v sorodstvenem ali pravnem razmerju z zaposlenimi pri naročniku (RRA LUR) in/ali izvajalcu razpisa (Zadruga KIKštarter).

Veseli bomo, če se nam, kot podjetnik/-ca pridružite in se predstavite v eni izmed petih Kamniških izložb! Če vas sodelovanje zanima vas vabimo, da izpolnite tole enostavno prijavnico.

Razpis bo odprt do ponedeljka 25. aprila 2022 do 12. ure (elektronska prijavnica mora biti zavedena v sistemu do 12. ure).

Terminski okvir:

1. Vzpostavitev kontakta med podjetniki in oblikovalci (podjetniki v namen opreme izložbe »posodijo« svoje produkte in datoteke z grafičnimi materiali/logotip ter druge vizualne materiale, če so na voljo)

20. do 24. junij 2022

2. Izvedba izložb (ustvarjalci/arhitekti/oblikovalci oblikujejo/opremijo izložbe)

11. do 13. september 2022

3. Otvoritveni dogodek/sprehod med izložbami

14. september 2022

4. Demontaža izložb/vzpostavljanje prvotnega stanja (ustvarjalci/arhitekti/oblikovalci izložbe pospravijo ter vzpostavijo prvotno stanje)

17. do 21. oktober 2022

Aktivnosti se financira v okviru projekta CINEMA programa Interreg Podonavje, ki ga so-financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.